New
Новини

Четири отличия за iuvo от NEXT DiFi Awards 2024

Iuvo получи четири отличия от NEXT DiFi Awards 2024, чиято официална церемония се проведе на 18.10.2024 в Capital Fort в София, България. Конкуренцията на iuvo бяха банки, небанкови финансови институции, застрахователни дружества и други финтех компании.

1-во място в категория „Иновативен продукт във финансовата сфера“ за iuvoSAVE
Фиксираната годишна доходност и фиксираният период правят продукта изключително атрактивен, тъй като потребителите знаят точно кога и точно каква сума ще получат. Това се потвърждава и от факта, че за кратък период, малко над 2 години, iuvoSAVE набра изключителна скорост и вече заема над 25% от портфейла на iuvo. През 2024 година iuvoSAVE се ползва дори още по-удобно от преди, защото вече има свое мобилно приложение, което можеш да изтеглиш напълно безплатно за iOS и Android.

1-во място в категория „Динамично развитие“ за iuvo group
Освен пускането на мобилното приложение iuvoSAVE, iuvo беляза рекордни в историята си резултати през 2024 година, стартира нови партньорства с кредитни оригинатори и разшири възможностите за географска диверсификация. За последните две години компанията е пораснала двойно по портфейл. Iuvo е и сред първите компании, които дават достъп на българите до ползите от еврото още преди приемането на валутата като официална за България, и вече нашите потребители могат да превалутират лева към евро в платформата по официалния курс на БНБ.

1-во място в категория „Иновативно партньорство в сферата на финансите“ за iuvo group и Viva Credit и проекта iuvoHOME
Идеята на iuvo за по-гъвкави и по-атрактивни за клиента условия за кредит намери партньорство с кредитор, който да я осъществи, в лицето на Viva Credit. И двете компании са част от Management Financial Group (MFG) и споделят общи ценности за колаборация между компаниите в групата. Чрез iuvoHOME, заедно с Viva Credit предлагаме финансиране срещу обезпечение под формата на недвижимо имущество с условия, базирани спрямо нуждите на клиента. IuvoHOME е и оригинатор на P2P пазара ни.

2-ро място в категория „Финтех иновация“ за iuvoSAVE app
Още едно отличие за iuvoSAVE!

Благодарим на NEXT DiFi Awards 2024 за подобаващата оценка на труда ни! Изключително сме щастливи и продължаваме да полагаме усилия, за да заслужим отново тези награди.

Свързани статии