New
Новини

8 години iuvo с 8% лихва от iuvoSAVE

8 години iuvo! През 2016 година iuvo стартира дейност и скоро след това се превръща в една от най-бързо растящите P2P платформи в Европа. Сега, 8 години по-късно, iuvo е утвърдено име и е сред най-разпознаваемите P2P маркетплейс платформи в Европа.
Поднасяме своите благодарности към всеки, който през тези 8 години е избрал iuvo като правилното място за парите си!

Как ще празнуваме?

Iuvo празнува своя 8-ми рожден ден с промо продукт на iuvoSAVE с 8% фиксирана годишна лихва. Най-популярната промо кампания на iuvo отново е активна до 12.08.2024. Възползвай се сега и инвестирай, за да накараш парите ти да работят за теб.

Посрещаме 8-мия рожден ден на iuvo и с чисто новото мобилно приложение iuvoSAVE! Дълго планираният ни проект е вече факт и сега е още по-удобно и по-лесно да спестяваш и да печелиш, само с няколко кликвания директно от телефона си.

В навечерието на 8-мия рожден ден на iuvo усилената ни работа беше достойно оценена на десетото юбилейно издание на годишните награди на B2B Media. На iuvo бяха присъдени три награди за първо място в категориите „Мобилна иновация“ за мобилното приложение iuvoSAVE, „Динамично развитие“ за постигнатите успехи и стартираните интересни проекти, както и награда за „CEO на годината“, връчена на Благовест Караджов, под чието лидерство постигнахме всичко това.

Как изглежда iuvo в цифри за 8 години?

Iuvo извървя дълъг път, преминавайки през различни предизвикателства, за да стигне до етап, в който през няколко месец поставя рекорд за резултатите си и след това го подобрява.
Част от постиженията на iuvo за 8 години са:

  • Инвестирана сума (кумулативно): над €527М;
  • Обща сума на кредити на пазара ни: над €937М;
  • Средна годишна възвръщаемост: 9.2% лихва;
  • Брой инвеститори: 47291;
  • Над 25% от портфейла е инвестиран с iuvoSAVE.

Какво следва?

Постиженията ни до момента са само мотивация да продължаваме да подобряваме iuvo, за да продължава да бъде предпочитаното от теб място за парите ти.

Скоро предстои освежаване на визията на сайта ни за по-добро потребителско преживяване, още нови оригинатори за повече диверсификация и повече интересни възможности за инвестиране, множество промо оферти за по-висока доходност и още.

Свързани статии