Новини, Промо кампании

IuvoSAVE с 8% лихва! Промо от 08.07. до 12.08.2024

Добри новини от iuvo! Това лято отново можеш да получиш по-висока лихва за спестяванията си.

Промо оферта

Инвестирай сега чрез iuvoSAVE с 8% фиксирана лихва и 12 месеца фиксиран период! Промо офертата е валидна от 08.07. до 12.08.2024. 8 години iuvo с 8% лихва от iuvoSAVE.

Минималната сума за активиране на нов промо продукт и за допълнително добавяне към вече активиран промо продукт е 500 EUR/BGN; максимална сума – 1,000,000 EUR/2,000,000 BGN.

Мобилно приложение

А знаеш ли, че вече можеш лесно, удобно и ефективно да управляваш спестяванията си от новото мобилно приложение iuvoSAVE? Накарай парите ти да работят за теб и изтегли iuvoSAVE app напълно безплатно от Google Play и App Store тук:

Какво е iuvoSAVE?

IuvoSAVE е твоята лесна за използване алтернатива, с която генерираш пасивен доход от спестяванията си. Само няколко кликвания и парите ти работят за теб. Подходящ избор за всеки, който иска да спести време и да печели от парите си, без нужда от предишен опит.
Получаваш фиксирана лихва, фиксиран период и ясни условия. Знаеш точно кога и точно каква сума ще получиш. Имаш и опция за бърза ликвидност.

Сигурно ли е с iuvoSAVE?

Парите, инвестирани чрез iuvoSAVE, се използват от небанкови кредитни дружества, част от Management Financial Group (MFG).
MFG е постоянно еволюираща финтех екосистема, оперираща на 7 пазара в Европа, а скоро и в САЩ, Мексико и Индия. Част от структурата на MFG са над 20 компании в небанковия финансов сектор, сред които iuvo и оригинаторите Easy Credit, Viva Credit, iCredit, Access Finance, AXI Card, M Cash, Mi Prestamo и Kredis. Някои от компаниите на MFG са лидери на техните респективни пазари вече почти две десетилетия!
Над 8300 служители се грижат за ежегодната мултимилионна чиста печалба на MFG.
Стабилността на MFG е индикатор за стабилността на твоите пари, инвестирани чрез iuvoSAVE.

Спестявай и печели с iuvoSAVE и 8% фиксирана годишна лихва сега!

Свързани статии