Aastane intressimäär 9.5%
Tagasiostugarantii
Vääring EUR
HALDUR
Peakontori asukohariik:
Riigid, kus ettevõte tegutseb:
Spain
Laenu riskiklassid:

Laenupakkujad kontrollivad riski näiteks krediidireitingu kaudu. See on toiming, mille kohaselt jagatakse iga laen eri kategooriatesse maksete katkestamise tõenäosuse alusel (tõenäosus, et laenusaaja lõpetab laenu teenindamise). Kõigil iuvo laenudel on krediidireiting, mis vastab antud krediidikõlbliku laenupakkuja reitingusüsteemile. See on vajalik eri laenupakkujate laenude võrdlemiseks

  • AScore class A
Laenude tüübid:
Ärilaen
Isiklik laen
Asutatud:
2023
Väljastatud laenude maht:

Ettevõtte pakutav laenumaht alates asutamisest

2.38 M EUR
iuvo platvormil registreeritud laenude maht:

Ettevõtte väljastatud laenude kogumaht ühisrahastusturul

-
Osamaksete tüüp:
1 month
Ettevõtte omaosalus ja -risk:

Ingliskeelses äri- ja rahandusmaailmas kasutatakse terminit „skin in the game“ („oma nahk on turule viidud“) – see viitab omanikele või juhtidele, kelle omaosalus investeerimisfondides, kuhu välisinvestoreid oodatakse panustama, on väga suur. Taoline vaatenurk aitab tagada, et laenupakkuja ja investori huvid ühtivad – mõlemad on varasse/investeeringusse panustanud. IUVO platvormil tähendab see, et iga laenupakkuja on kohustatud endale jätma teatud osa väljastatud laenudest – oma nahk on turule viidud. Näiteks kui laenupakkuja väljastab 100 euro suuruse laenu ning tema omaosalus ja risk on 30%, saab turul investeerida üksnes 70 euro suurusesse osasse laenust. Laenupakkuja omaosalus on 30 eurot.

10%
2022 aasta puhaskasum:
-
Töötajate arv:
57
Kasumi teenimine:

Aasta, mil ettevõte muutus kasumlikuks

-

Umbes

Mi Prestamo is a young and ambitious company, operating in Spain.
The company gives their customers the possibility to apply for a loan online at any time of the day, 24/7, to get financing between €300 и €2000 in a fast and easy way. The customers of Mi Prestamo also have the possibility to choose the period of the loan and the frequency of installment repayment by themselves.
Mi Prestamo is part of Management Financial Group (MFG).

Milen Margaritov CEO, Mi Prestamo, Spain

"Mi Prestamo is a company focused in growth. The convenience we provide to our customers to apply for a loan 24/7 in a fast and easy way allows us this.
Our decision to collaborate with iuvo is motivated by the fact it is among the most recognizable P2P platforms in Europe and we firmly believe that it wil significantly contribute to the acceleration of our growth. Together, we share the culture of MFG and we are happy that we have the opportunity to be an example for a successful partnership between companies in the Group."

Become part of one of the fastest growing p2p investing marketplaces in Europe

Hakka investoriks